Zákaznická podpora:info@levnicek.cz

70177 Volkswagen Brouk

Kód: 44998
599 Kč
Skladem - Odesíláme ihned! (>5 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

PLAYMOBIL vydává sadu založenou na skutečném autě. S mnoha originálními detaily je Volkswagen Brouk nejen zábavnou hračkou ale také pěkným sběratelským kouskem.

  • Rodinný výlet s kultním autem z roku 1960: Playmobil Volkswagen Käfer se 3 figurkami a rozsáhlým příslušenstvím pro hraní a sběratele.
  • Poskytuje místo pro 4 figurky, odnímatelná atrapa skládací střechy, otevřený kryt zadního motoru, řemen k upevnění kufru a surfovacích prkna na střeše atd.
  • Sada figurek na hraní pro děti od 5 let: optimální pro dětské ruce díky velikosti vhodné pro děti a příjemné na omak se zaoblenými hranami
  • Hrajte každý denně: Návod pro sestavení společně s rodiči, vysoká kvalita a robustní design, čištění dílů (bez nálepky) pod tekoucí vodou bez chemických prostředků.
  • Rozsah dodávky: 1 x placka Volkswagen Sběr, 52dílná sada figurek s návodem (český jazyk nelze zaručit): 1 VW brouk, 3 figurky, 48 kusů příslušenství, materiál: plast, D x H vozidlo vč. nosiče: 10,5 x 23,5 x 10,5 cm, měřítko (modelová auto): cca 1: 17, hmotnost: 345 g, 70177


Doporučený věk:   5 - 99 let

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Stavebnice Playmobil
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: