Zákaznická podpora:info@levnicek.cz

PLAYMOBIL Novelmore Violet Vale - Kouzelník vzduchu 70749

Kód: 49392
126 Kč
Skladem - Odesíláme ihned! (>5 ks)
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

S magickým portálem (včetně spouštěcího mechanismu) k vyvolávání démonů, stejně jako s kobkou a dalšími doplňky. Zastavte zlého mága a jeho pomocníka... nebo se k nim přidejte.V tomto strašidelném démonickém místě žije Umbrathor - čaroděj temných sil!

Pomocí svého magického portálu Umbrathor vyvolává zlověstné démony. Jeho cílem je způsobit ve Violet Vale potíže a chopit se moci. Mág vyleze po provazovém žebříku do horního patra zříceniny, kde se nachází oltář pro vyvolávání démonů. Umbrathor vysloví kouzlo, rozmáchne se pálkou a v příštím okamžiku se kamenná deska oltáře rozlomí a vyskočí z ní malý ďábelský démon. Malý zlý chlapík okamžitě osvobodí svého velkého démonického přítele z kobky a oba se dají na útěk. Od těchto prohnaných stvoření nelze očekávat nic dobrého!

Hrací sada obsahuje temné kouzelníky Novelmore Umbrathora a Vermithora, dvoupatrový portál démonů s kobkou a oltářem, dva démony, netopýří hůl, masku a mnoho dalších magických doplňků. Desku oltáře lze odfouknout pomocí mechanismu.

Podrobnosti o produktu:

  • Rozměry (délka x šířka x výška): 32,5 x 30 x 36 cm
  • Obsah: Figurky: 2 kouzelníci, 1 velký démon, 1 malý démon Příslušenství: 1 helma, 1 plášť, 2 páry pout na ruce, 1 opasek, 1 přezka na opasek, 1 řetízek s amuletem, 1 diadém, 1 lebka, 1 kniha, 1 pírko, 1 kadidelnice, 1 stojící stůl, 1 fiala, 2 kouzelné kameny, 2 malé pochodně, 3 velké pochodně, 1 pergamenový sáček, 1 plán, 2 kouzelné hůlky, 1 kamenná deska, 2 svícny, 3 ozdobné prvky, 1 provazový žebřík.
  • Věk: od 4 let


Pozor
Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části, které lze spolknout. Nebezpečí udušení!

Doplňkové parametry

Kategorie: Stavebnice Playmobil
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: