Dotazník

Nejraději si hraji s ?
Počet hlasů: 364

Rýžové nudle

Rýžové nudle jsou základní ingrediencí asijské kuchyně. Používají se ve vietnamské i thajské kuchyni jako příloha nebo třeba do jarních závitků. Někdy se označují také jako čínské nudle a jsou vyrobeny z rýžové mouky. Existují dva základní druhy rýžových nudlí, které se liší především šířkou.

Vlasové neboli skleněné nudle jsou velmi tenké a prakticky průsvitné. Používají se do polévek, salátů nebo jako náplň do závitků. Stačí je přelít vroucí vodou a nechat pár minut odstát.

Široké nudle jsou součástí tradiční vietnamské polévky Pho. Můžete je však i osmahnout do křupava a podávat jak přílohu k masu nebo k zelenině. Tyto nudle jsou bílé, široké zhruba 3 mm a vaří se 3 - 5 minut

 

Záznamy nebyly nalezeny...

 

Klasické přihlášení

Nemůžete vyplnit toto pole
 

Přihlášení přes sociální sítě

Přijímáme online platby

Loga kreditních karet

 
 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.