Dotazník

Nejraději si hraji s ?
Počet hlasů: 473

Mizkan kokumotsu su 500mL - obilný ocet

Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení 0 hodnocení
 
 
Dostupnost Skladem - Odesíláme ihned! (1 ks)
Můžeme doručit do
18.11.2019
Cena vč. DPH 67 Kč
Počet (ks)

   

Kód produktu 32032
Kategorie Potraviny
 

Tradiční japonský jemný ocet vyrobený z pšenice, rýže a kukuřice vhodný pro výrobu octu na sushi, do dresinků a dalších japonských jídel

 

1CZ_Lepek 

POPIS

Tradiční japonský rýžový ocet se používá k ochucení rýže na sushi a k dochucování pokrmů zejména v asijské kuchyni. Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína, a to zejména v Japonsku, Číně, Vietnamu a Koreji. Tento ocet je vyroben z geneticky modifikované kukuřice. 

SPECIFIKACE

Složení: destilovaný ocet (pšenice, rýže, kukuřice, alkohol < 0,05 %), voda

Alergeny: Obsahuje lepek

Určení: dochucování pokrmů, ochucení sushi rýže při přípravě sushi

NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY

(Údaje pro 100 gramů)

Kalorie: 101 kJ / 24 kcal

Tuky: 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 6,8 g z toho cukry: 0 g

Bílkoviny:  0 g

Soli: 0 g

Vláknina: 0 g

PRAKTICKÉ RADY

Spotřebujte před datem uvedeným na obale. 

RÝŽOVÝ OCET

Rýžový ocet se používá zejména v asijské kuchyni. Vyrábí z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet se používá především v Japonsku při přípravě sushi, ale je vhodný i na dochucování různých pokrmů. S tmavým rýžovým octem se setkáte spíš v Číně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
 

Klasické přihlášení

Nemůžete vyplnit toto pole
 

Přihlášení přes sociální sítě

Přijímáme online platby

Loga kreditních karet

 
 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.