Dotazník

Nejraději si hraji s ?
Počet hlasů: 336

Nefiltrované olivové oleje

Nefiltrované olivové oleje neprocházejí procesem finální filtrace, která spočívá ve filtrování přes jemné síto, které zachytí i ty nejmenší částečky oliv. Nefiltrovaný olivový olej tedy obsahuje drobné kousky oliv, a díky tomu má výraznější chuť. Nedoporučujeme ho používat na smažení, protože by se kousky oliv mohli pálit. Nefiltrovaný olivový olej je ideální na studenou kuchyni, do salátů, zálivek, na pokapání pokrmu před podáváním atd. 

 

Záznamy nebyly nalezeny...

 

Klasické přihlášení

Nemůžete vyplnit toto pole
 

Přihlášení přes sociální sítě

Přijímáme online platby

Loga kreditních karet

 
 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.